Filosoferen in Deventer

Filosoferen in Deventer

In de maand april worden door heel België en Nederland filosofische programma’s, lezingen, debatten en festivals georganiseerd. Elk jaar verschijnt er een nieuw filosofisch essay, wordt de Socratesbeker uitgereikt aan het beste filosofieboek en eens in de twee jaar wordt een nieuwe Denker des Vaderlands uitgeroepen.

Het thema van april 2017: ‘Rust’

De waan van de dag, onrust in de wereld en tal van maatschappelijke veranderingen trekken onze aandacht. Hoe houden we onszelf hierin staande? Heeft het weinig of juist veel invloed op jou? Raak je erdoor verlamd of jaagt het je juist op? Filosoferen in Deventer nodigt je uit om aan de slag te gaan met het thema rust. Er worden diverse inspirerende activiteiten aangeboden om kennis te maken met filosofie.

desenzo is gevraagd dit thema in Deventer een eigen gezicht te geven. Door middel van diverse communicatiemiddelen is dit thema geactiveerd en zijn mensen geïnspireerd deze activiteiten bij te wonen. Door een sterke branding en gerichte on- en offline communicatie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde maand van de filosofie in Deventer. De basis is gelegd voor een jaarlijks terugkerende, inspirerende maand.

Bekijk hier het programma


Klant          De Spiegel, filosofische praktijk Deventer
Bureau      desenzo
Jaar            2017